Yritys

Ykstuuma on Jyväskylässä pääpaikkaa pitävä perheyritys, joka toimii Keski-Suomen alueella sisäremonttien toteuttajana. Toimintamme on rakentunut vuosien kokemuksella nykyiseen muotoonsa.

Lähtölaukauksen Ykstuuma on saanut Ari Lahtisen vuonna 2008 perustamasta rakennuspalvelusta. Ari on aloittanut rakennustyöt vuonna 1983 ja toiminut siitä saakka sekä talon rakentamisessa, että sisäremontin tekijänä. Ari on tullut tunnetuksi vuosikymmenien aikana lukemattomissa kodeissa erittäin tarkan ja rehdin työntekijänä, jota perinnettä yrityksemme vaali edelleen.

Vuoden 2012 alussa hyvin tehdyn työn kysynnän lisääntyessä toimintaa päätettiin laajentaa ja toiminimi muutettiin osakeyhtiöksi ja myynnin ja markkinoinnin vetovastuu siirtyi Kari Lahtiselle, Arin keskittyessä asentamiseen ja sen kehittämiseen. Kari on aloittanut 1997 remonttisuunnittelun ja myynnin parissa. Kari on siitä asti toiminut sisäremonttien ja uudisrakentamisen parissa, hoitaen satoja remontteja ja noin 150 omakotitaloprojektia hiekkapatjalta muuttovalmiiksi saakka.

Yrityksen toiminnan perusta on hyvin tehdyn työn lisäksi luottamus, avoimuus ja asiakkaan arvostaminen. Näistä kiitollisina olemmekin saaneet tehdä useita remontteja samaan talouteen.

Toiminnassamme alusta saakka olemme halunneet opettaa nuoria ”kisälli” periaatteella yrityksemme osaaviksi ammattilaisiksi, joita on palveluksessamme osaavina ja vastuullisina työntekijöinä.