Remonttipalvelut

Laadukas remontti koostuu hyvästä suunnittelusta, ammattitaitoisesta purkutyöstä jossa kunnioitetaan asiakkaan kotia suojaamalla kulkureitit ja pölyä aiheuttavissa töissä alipaineistamalla sekä tarvittaessa osastoimalla remontoitava alue. Hallittu eri työvaiheiden ketju saa aikaan hyvän lopputuloksen ja tilaajalle huolettoman remontin.

Vastuulliset asentajamme tilaavat ja aikatauluttavat esim. putki- ja sähköasentajat työmaalle oikeaan aikaan ja ottavat työmaan aikatauluttamisen hallintaan vapauttaen tilaajan näistä tehtävistä.

Kuulumme myös tilaajavastuun luotettava kumppani palveluun, joka takaa tilaajalle yrityksemme hoidetuista veroista ja muista lakisääteisistä velvoitteista.

Muista myös kotitalousvähennys.

Keittiö

Keittiö on tila josta lähdetään ja johon on myös mukava palata. Keittiö palvelee päivän tapahtumien kertaus paikkana ja antaa viihtyisän oleskelupaikan. On siis selvää ettei sitä turhaan kutsuta kodin sydämeksi.

YKSTUUMA toteuttaa unelmiesi keittiön vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Aloitamme suunnittelu- ja mittauskäynnillä remonttikohteessa. Kuuntelemme toiveesi ja suunnittelemme toimivan sinun näköisesi keittiön.

Toimitamme lattiasta kattoon kaiken mitä uusi keittiösi tarvitsee. Teemme kaiken työn vanhojen kalusteiden purkamisesta viimeiseen listaan tai niin kuin sen itse haluat.

Myös suojaus ja pölyn hallinta remontissa on osa toimintaamme.
Pyydä ammattilaisemme veloituksetta arviokäynnille!

Kylpyhuone

Kylpyhuone on kodin vaativimpia remonttikohteita, jossa ehdottomasti tarvitaan ammattilaista. Kylpyhuone asentajamme ovat luotettavia märkätilasertifioituja ammattilaisia, joiden työlle annamme täyden takuun. Käytämme vain parhaita sertifioituja vedeneristys aineita tuoden sen turvan jota kylpyhuoneesi vaatii. Kartoitamme suunnitteluvaiheessa kylpyhuoneen rakenteelliset tarpeet asiakkaan haaveet ja toteutamme kokonaispalveluna kylpylänne kuntoon kaikkine oheistarpeineen. Ennen kylpyhuoneen pinnoitustöitä varmistamme olemassa olevan rakenteen pinnoitettavuuden ja alipaineistamalla kylpyhuoneen huolehdimme myös pölyn hallinnasta.

Pyydä ammattilaisemme veloituksetta arviokäynnille!

Sauna

Sauna kuuluu suomalaiseen kulttuuriin lähtemättömästi. Oikein rakennetussa saunassa on huolellisesti tehdyt höyrysulut, riittävät tuuletusvälit ja hyvä ilmanvaihto. Nämä takaavat sinulle pitkäikäisen saunomisen nautinnon.
Teetä saunaremonttisi meillä, jotta saunasi rakennetaan takuulla oikein. Valitse puulaji, lauteen muoto, kiuas ja valaistus niin toteutamme saunasi laadukkaasti.

Myös suojaus ja pölyn hallinta remontissa on osa toimintaamme.
Pyydä ammattilaisemme veloituksetta arviokäynnille!

Sisustusremontit

Kaipaako kotisi sisustus uutta ilmettä? Parkettia, Laatta, Tapettia, maalia, vaaleampaa kattoa…

Sisustusremontti on tarkkaa ja näkyvää työtä, joten sen täytyy olla ensiluokkaista. Meillä onkin sisustustöihin erikoistuneet ammattitaitoiset asentajat.

Toimitamme kaikki tarvittavat materiaalit ja kalusteet. Huolehdimme purkujätteiden poisviennin ja suojauksen. Tarvittaessa siirrämme myös huonekalut. Otamme kokonaisvastuun sisustusremontista alusta loppuun asti.

Pyydä ammattilaisemme veloituksetta arviokäynnille!